Come on skinny love


I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
Now all your love is wasted?
Then who the hell was I?
Now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines

 


This is the thing
I don't know if you noticed anything different
It's getting dark and it's getting cold and the nights are getting long
I don't know if you even noticed at all
That I'm long gone baby, I'm long gone

And the things that keep us apart keep me alive and
The things that keep me alive keep me alone


make it count..
Påminner mig själv hela tiden...

...men ibland glömmer jag bort det..

Do me?Du har min tillåtelse, jag lovar!

Still awake. Still tired. Still afraid.

img_2975 (MMS)

Still awake. Still tired. Still afraid.


Skrev ett brev till dig idag. Undrar vart ...

img_3078 (MMS)

Skrev ett brev till dig idag. Undrar vart det hamnar om jag adresserar det till: "anonym äcklig jävla idiot o vidrigt fittnylle som borde dö,  kastreras och göra själen trasig på"  Jag önskar brevet skulle hitta fram till dig.


Snart..

run as fast as you can..Min systerSystra mi har varit här hela helgen. Plåstrat om min trasiga själ och kramat om mitt hjärta.
Hon har skämt bort mig på alla sätt och vis och hennes närhet gjorde att jag slog rekord i antal sovtimmar inatt.. 5-6h fick jag och det var så skönt..

Nu har hon åkt hem igen och det är tomt.. Saknar henne redan.


Too late


You gave me nothing
that was all I got..

 

 

I am.

Tumblr_lbvsruligx1qcdjmro1_500_large


Thats just the way I am..

FACEBOOK.Jag måste understryka, jag klagar inte på Facebook. Snarare raka motsatsen, Facebook tillåter mig att leva ut mina allra värsta stalkertendenser utan att ens behöva lämna lägenheten, det är betydligt enklare att skicka hotfulla meddelanden till mina vänner över Facebook än vad det är att stå och vänta utanför dess port, för jag tycker att om man skaffar Facebook så får man ju skylla sig själv.

En sak som jag hatar är alla dessa nazibrats.. Jag har ett fåtal av dem i min vännerlista.
Nazibrats sysselsätter sig främst med att hata fattiga människor och vara avundsjuka på andra vilket gör att nazibrats mer eller mindre förkroppsligar alla dåliga egenskaper en människa kan ha och på något sätt inbillat sig någonstans på vägen att de förtjänar en status över andra människor för det.

Nazibrats verkar ha upptäckt en matematisk ekvation som bevisar att ”mänskligt värde är direkt relaterat till individens finansiella tillgångar gånger gammelsvenskhet på efternamnet i kvadrat” (tror jag), jag är själv mycket dålig på matematik så jag kallar detta akademiska fält bara för ”schtekmatte” och jag kan föreställa mig att dess popularitet skullen vara oändlig om en kurs i ämnet hölls vid Lunds Universitet.

Den mest udda funktionen på ansiktsboken måste vara statusfältet, som jag personligen brukar referera till som ”skrytfältet” och det här fallet är givetvis inget undantag. ”Skrytfältet” har fått sitt namn ifrån att dess huvudsakliga användningsområde är för folk att uttrycka ironifritt skryt, några mer subtilt än andra, medans några andra redogör för hela sin fantastiska dag eller helg och hoppas på att intresseklubben sitter aktivt och antecknar och även kanske planerar en filmatisering av personens liv.

Alla facebooks funktioner är dock välkomna små medium som tillåter alla att sprida sitt ovett ända bort till vännerna  i utkanten av umgängeskretsen.
 Dock verkar Facebook fullt medveten om vilka dessa är eftersom det konstant dyker upp små skuldframkallande meddelanden till höger som kanske påminner mig om att jag till exempel inte skrivit till en av mina bästa vänner i gymnasiet på över två år att och min försummelse äter sakta ihjäl vår vänskap . Men förlåt så jävla mycket då Facebook!  Tänka sig att en internethemsida skulle ha attityden nog att kalla mig en dålig vän, nu tar jag fan bort mitt konto!

… ok då, jag ljög..behåller Facebook ändå. Det är som crack för mig...


She wants to move...
ÄLSKAR vår NOVISCHfilm som Hannsipannsi, Isse, Jonis, Callequla, Mattias och Tarandi klistra ihop!
Den blev självklart en succe på storbildskärmen på novischfesten!!
Tumblr_lgd4zt2wuo1qewj3qo1_500_large


 


Du är fin.
Jag reagerade när du tog på mig idag. När du kramade mig. När du skrattade åt min envishet. När du tittade mig i ögonen och sa att det var riktigt kul att få vara med dig. Du har ett leende som får mig le.


Get fit- fight back.Slog mig blodig på krav magan idag igen.. Känslan är obeskrivlig. Jag slår dig tills du ligger ner. Utan en rörelse. Jag börjar besegra dig inne i mit huvud. Gång på gång. Och jag ler varje gång det händer..
Ni.
Det är ni. Ni är min mening. Min anledning.

 

 

 

 

 


Dad.

Jag älskar dig så mycket att hjärtat snart går sönder...Jag har varit tom hela dagen för du fick alla mina ord och tårar.

Alltid vi.

img_0942 (MMS)

Alltid vi.


Det är som om någon slår undan fötterna på...

img_2683 (MMS)

Det är som om någon slår undan fötterna på mig hela tiden. Och när jag väl ligger där så sparkar de mig. Hoppar på mig.. Och jag har inte en chans att ta mig därifrån.. Samtalet med dig idag var nog en av de jobbigaste tillfällena i mitt liv. Så maktlös 42mil bort.. Finns ingen som jag älskar så mycket som du. Jag vill bara ta all smärta från dig och svälja den. Jag vill ta alla problem från dem jag älskar och göra dem till mina. Hellre att jag lider än att ni gör det. Jag skulle offra vad som helst för att allt skulle ordna sig.. Allt. Jag slog mig blodig på krav magan ikväll.. Jag tror jag hade kunnat döda någon av misstag idag, så mkt vrede väcker alla orättvisor inom mig.. Jag önskar det kunde försvinna men det tynger ner mig som ett stort svart moln.. Jag saknar solen.


Jag hatar dig.

no more words today..
Det känns som ett hål har slagits genom mi...

img_2910 (MMS)

Det känns som ett hål har slagits genom mitt bröst..kan knappt andas när jag tänker på situationen. Har haft er i tankarna hela kvällen... Jag vill bara skrika men får inte ut ett enda ord.. Varför förstår ni inte? Varför pratar ni inte med varandra? Ni har ju alltid fått mig att tro att den övervinner allt.. Att NI övervinner allt.. Ni har rubbat hela min världsbild. Jag orkar inte andas. Snälla låt mig bara sova nu..


Det är inte åren i livet som räknas.. Det ...

img_2792 (MMS)

Det är inte åren i livet som räknas.. Det är Livet i åren...


Tentaångest XL.

Många undrar vart jag har tagit vägen.. No worries, jag är här.
Men har tentavecka och har plöjt igenom 6 böcker kurslitteratur, skrivit otaliga X-tentor och miljontals sidor medanteckningar den senaste veckan. Det är tufft kan jag lova när jag snittar ca 2h sömn om nätterna. Men man ska väl inte klaga. Jag lever =)Imorgon 09.00 smäller det.
När jag är klar med tentajäveln ska jag dricka ett glas vin med mina fina vänner på kvällen.
Firande av Hannas 23:e födelsedag.På lördag smäller det igen.. Novichfest. Jag ska va fadder och supa ner mina snygga novischpojkar och det ska bli sååå kul..Wish me luck

Låt mig få SOVA!!!!!!!!!!

img_2920 (MMS)

Låt mig få SOVA!!!!!!!!!!


Knäsvag på alla hjärtans dag...

Sjukt otippat att man skulle bli knäsvag och svimfärdig på alla ♥ dag!!!
Även om det var krav magans förtjänst så är det ju en underbar känsla  =)
Dark night..Du får mig att orka upp ur sängen på morgonen när jag inte ens somnat för natten...Made up my mind..

Jag har bestämt mig.


Ni som läcker ska förblöda Huven vi ska fö...

img_6594 (MMS)

Ni som läcker ska förblöda. Huvuden vi ska förbrödra. Hungern jag ska döva. Dom som blundar jag ska blända. Dom som slocknar vi ska tända. Ni vet vinden kan vända. Jag skiter i vad ni pratar om allt ni tjatar om. Ryktena vem startar dom och hatarna jag hatar dom. Rubriker vi skapar dom. Ingen kommer sakna dom. Noll koll på vad dom gapar om. Retoriskt invalida..


Tonights activities..
So bored tonight.. So so so bored..Älskade Lund.
Jag har ju tur med ngt iaf..


Saknar inte..


Walls.


Solen

 Tack för den energin du ger mig...

De som vanligtvis drömmer mycket har en benägehet att drömma mardrömmar.Jag förstår verkligen inte...
Isabelle Caro, dog 2010 i anorexi.
Hon vägde endast 21 kg under den svåraste tiden av ätstörningarna . Hennes bmi var på cirka 9,3.
Isabelle Caro avled 17 november 2010, 28 år gammal, 21kg "tung"....Ringer det ingen varningsklocka för er? Hur kan ni låta det fortgå? Hur fan kan ni tycka det är snyggt? Värt att ha ångest varje dag? Värt att må skit för att du gör ngt du måste göra för att kunna leva?  Värt att ge upp hela livet för att du tycker det är snyggt att ben sticker ut över hela din kropp?

 

Jag är så trött på vikthetsen att jag bara vill kräkas på er som håller på.

Varför slösa energi och kasta bort livet med att räkna kalorier, cm och kg(!?)

Ät och drick, träna och må bra!

Imorgon ska jag dricka både öl och drinkar.. FAN VA GOTT DET SKA BLI!!!!!!

 

Spring.
 

Snart kan jag ta ut mina snygga heels på vårpromenad...

Peace&Love


4månader kvar...
Ikväll bryter jag ihop för min egen skull...

Tumblr_lgbmaczzva1qbvclqo1_500_large

My words on paper..

おはよう、恋人。♥

Har skrivit i timmar idag.. Försökt skriva dig ur tankarna. Nu vill jag bara sova. Kanske bara är lättast och dunka huvudet i väggen?


My dark nightmare who changed my life..♔ fashion of sin ♔


I see what you´ve turned into...


           
I do wanna belive in you
       
You made up your mind
                   
It's an easy thing to do
                
But lately I see what you've turned into
   
A locked up-self in a sallow bed
       
On a journey with no exploring
         
In your house, locked up in your house.....

Ligger o lyssnar på hur vinden blåser ner ...

img_2876 (MMS)

Ligger o lyssnar på hur vinden blåser ner saker nere på gården. Känns som om taket ska lyfta snart.. Ett billarm har gått igång oxå, Tjutit i snart 20min. Irriterande? Nja, lite.. Om nu ändå stormen intagit lund, kan den inte se till o blåsa bort lite av mina dumma tankar o hemska drömmar? För jag ger gladeligen bort dom.. Btw! Hitta en genväg påväg hem från krav magan idag. Lite mörk, läskig och jobbig men det passar ju bra för mig iofs.. Jag bjuder er på en bild på några av alla 200cupcakes jag gjorde förra helgen... Varsågod!


tom och full på samma gång.
Tom på ord. Full av ord.

Tom på hat. Full av hat.

Överfylld av kärlek.


Storm.
Det är storm i Lund.
Jag planerar.
Tittar.
Kroppen skakar.
Det smärtar.
Jag funderar på vilken jag ska välja.
Jag undrar hur jag ska göra.
Det blåser överjävligt mycket.
Kroppen säger nej.
Huvudet säger ja.
Jag hatar dig.
Du älskar mig.
kroppen skakar fortfarande.


Word.


silence..


det som en gång var helt- är nu trasigt..
det som en gång var soligt- har dragit mörka moln över sig..
det som en gång var fullt av liv- är nu helt tyst.


Trust me, I do wanna sleep but I can´t.Jag vet inte hur många soluppgångar jag bevittnat sen den 22:a aug...

Själsfrände.Jag saknar dig.


Fuckat upp..

Alla känslor jag gått o burit på

Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå

Jag har ingen kontroll

Men det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln..
Fucka upp är mitt andranamn...


Paint you on my skin..


Du.


Rensat huvudet på moln.


Hårdtränat idag och har lyssnat på bland annat den här..
Svettas som ett as numera också.. Har börjat med en detoxkur så kroppen rensar verkligen ur nu..


Imorn när jag vaknar (om jag nu ens somnar...

img_2910 (MMS)

Imorn när jag vaknar (om jag nu ens somnar inatt) blir det trippel träningspass igen..(!!)  Träningsvärken ska tränas bort och jag ska slå dig ur mina tankar...


Traska är det nya vaska. Du köper ngt o dr...

img_2795 (MMS)

Traska är det nya vaska. Du köper ngt o dricka. O lämnar det bara sedan orört o går därifrån..  Riktigt stekigt.. Kom ihåg var ni hörde det först !!


I got a feeling...Det är bättre att inte veta vad man känner än att inte känna något alls..

Jag tror fucka up är mitt mellanamn..

Halkar på min morgonpromenad och sträcker baklåret..

Halkar på en blöt fläck och ramlar pladask på ryggen i en fullsatt spinningsal idag.. Lagom pinsamt och lite lagom ont i svanskotan..

Lagar mat och tappar den nyöppnade sweetchilisåsen i golvet..Det mesta av såsen hamnar min sko som står bredvid.. Gött..


Ska iväg på krav maga träning snart, undra vad som händer mer idag..(?)

Malin säger att jag är klantig.. Jag är beredd att hålla med..


Nyktert värre... En kompis till mig o hans...

img_2889 (MMS)

Nyktert värre... En kompis till mig o hans 3vänner drog på 1v charter på fyllan i lördags.. Och jag som tyckte det var crazy att åka till Köpenhamn full 03.34 en lördagnatt..


fast jag inte sett dig på så länge, tänker jag på dig ibland..


In my head there´s only you now..

Kom och spela för mig. Kom och lägg dina armar omkring mig.


RSS 2.0