"jag förstår inte hur du kan va ....

img_8385 (MMS)

"jag förstår inte hur du kan va den mest positiva  och glada människa jag träffat trots allt hemskt och jobbigt du har varit med om." -nae. Ibland förstår jag inte heller......


So much fun to do and so little time..

img_3516 (MMS)

So much fun to do and so little time..


Ibland känns det som jag blir överkörd. Ja...

img_9361 (MMS)

Ibland känns det som jag blir överkörd. Jag slås av hur mkt du gör för mig. Hur länge du tagit hand om mig, älskat mig, hållt om mig och vigt ditt liv åt mig. Jag kommer alltid vara dig evigt tacksam. Jag önskar du kunde förstå hur mkt jag älskar dig Pappa.


weekend
 


å


Imorgon åker jag till Sthlm för att kramas med min fina Issepisse.. På fredag far vi vidare neråt landet med siktet inställt på Fjällbacka! Där väntar alla våra goingar..
Helgen kommer bestå av enormt mycket GOS och HÄRJ. Det är så vi gör i Lund om man säger..I guess.. Thanks for making me a fighter..
Tumblr_lkciqvk3ql1qe980oo1_500_large


Heart of a lover. Soul of a fighter.

Tumblr_lmfgic0xmy1qkvxumo1_500_large


Är man trött om man står o väntar på grön ...

img_4441 (MMS)

Är man trött om man står o väntar på grön gubbe och sedan står kvar när det blir det o Märker det först när alla andra vid övergångstället redan gått över för länge sen?


Blir alltid lika chockad när jag sätter mi...

img_4371 (MMS)

Blir alltid lika chockad när jag sätter mig på Toa och har glömt o fälla upp locket.. Händer ofta nuförtiden.. Disträ? Trött? Nae inte jag va(!?)  Är det bara jag eller händer det er också?


I hope karma slaps you in the face before I do.

Up-in-the-smoke-112960-320-481_large
                            Jag att jag knäckt dig som en chokladkaka i händerna på Anna Skipper.


Päronsplitt.

Vissa röker efter sex. Andra äter päronsplitt..


Systembolaget.


"Systembolaget är stängt på alla röda dagar och alla "afton"-dagar av folkhälsoskäl (alla vet ju att det är då alla med alkoholproblem vill handla, till skillnad från säg 10.15 en vanlig tisdag, då bara folk med ytterst sunda alkoholvanor går dit).
Som kepskillen med pike vid whiskyhyllan som berättar för sin flickvän om den bästa whiskyn, att enda sättet för hans hjärna att hålla sig vid liv under tiden är att faktiskt dra in syre genom röven på hans beiga chinos.
Eller 45-åriga Audi-ägaren som agerar ojämförligt bajsnödigt när han letar febrilt efter de chilenska 100-149-kronorsvinerna, eftersom personalen genialiskt nog delat upp butiken i prisklasser så att han kan få det där sköna övertaget när han kollar på alla losers vid 69-99-hyllan eller de nyss fyllda 20åringarna som intensivt letar efter den billigaste ölen i hyllorna.

Eller den 33-årig blondinen som fortfarande fnittrar hysteriskt mot resten av kön när kassören ber om leg. Istället för att inse vad det egentligen betyder: Din självkänsla är alltså så körd i botten att när en finnig sommarjobbare med arbetsuppgifter marginellt mer kvalificerade än personalen i en glasskiosk inte är säker på om du är vuxen, då blir du g-l-a-d
Förlåt vännen, men det finns fan inte en samlad promillehalt i hela den här butiken som kan fylla den sortens själsliga hål. Du borde kanske ifrågasätta din klädstil lite istället när folk misstar dig för en gymnasieelev?

Nej, bag-in-box i all ära. Men alkoholmonopolets mest briljanta affärsidé var trots allt att placera all spriten i en lokal du måste dela med människor som du måste vara packad för att orka vara i närheten av utan att impulsslå ihjäl med en halv flaska Foot of Africa."
 
over and out.


Om jag hade kunnat spara känslan du gav mig

img_4406 (MMS)

Om jag hade kunnat spara känslan du gav mig skulle jag gjort det i en fin liten ask. När jag hade öppnat asken hade den svämmat över av lyckorus. Det skulle låta som miljontals champagnebubblor som fnittrade..


Summer of 2011
Hittills den bästa sommaren i mitt liv. Och det verkar fortsätta... ÄLSKAR detta!


Please excuse I don't mean to be rude but tonight I´m fucking you


 I know you want me
I made it obvious that I want you too
So put it on me
Let's remove the space between me and you


3 förbjudna händelser. 3 hemligheter.  På ...

img_4350 (MMS)

3 förbjudna händelser. 3 hemligheter.  På 4dagar.. Jag älskar det här!!


Jag kunde inte låta bli. O han kunde inte ...

img_3327 (MMS)

Jag kunde inte låta bli. O han kunde inte slita sina händer från min kropp...Libido!!!!!


Jag har inte tillräckligt många långfingra...

img_4101 (MMS)

Jag har inte tillräckligt många långfingrar för att visa dig hur jag känner.


Det är en myt att man inte kan både äta ka...

img_4157 (MMS)

Det är en myt att man inte kan både äta kakan o ändå ha den kvar..


Jag vill göra det igen.

img_4208 (MMS)

Jag vill göra det igen.


Vaken om Natten o drömmer om dagen..

img_4216 (MMS)

Vaken om Natten o drömmer om dagen..


Fred och kärlek.

Är för trött för att ens försöka sammanfatta veckan.
Vi hörs när jag orkar..

Fred ut.

Jag älskar Peace&Love. Dock gör inte min k...

img_4225 (MMS)

Jag älskar Peace&Love. Dock gör inte min kroniska sjukdom det lika mkt. Borde lämnat den hemma.. Men äsch, nu kör vi sista dagen! All in för freden o kärleken!


RSS 2.0