hatar nätterna när jag vet att jag inte kommer somna. hatar när allt jag vill är att sova, och det går inte. Hatar det verkligen
.....


Äntligen hemma för jullov
Det spelar ingen roll hur snabbt du springer, smärtan kommer alltid springa snabbare. Så sluta fly. Möt den.


Ibland så slutar livet alldeles för fort för vissa. Det får en att tänka efter. Att värdesätta.Låt mig sova. Snälla
Se på dig själv i spegeln. Är det den personen du vill vara? eller finns det någon annan du borde blivit? den du borde blivit men inte lyckades..Säger någon till dig att du inte kan? Tro på att kärleken finns där.Tro på att drömmar besannas varje dag! För det gör de. Så titta i spegeln en gång till och påminn dig själv om att va lycklig. För det förtjänar du att vara. Tro på det.


plugg plugg plugg plugg. 3 dagar kvar Sen åker jag hem för jullov !


Det var spöken i alla killars blickar som du sa hejdå till..Word

Kan fortfarande inte förstå. Att jag ska flytta till Afrika. Det är så obeskrivligt overkligt. Men sant. Vilket gör mig lycklig. Ofantligt lycklig.

 
 
 
 
 

Sydafrika\Sydafrika safari lejon.jpg

Sydafrika_bildspel_0003_Bakgrund-kopiera.jpg

strand_sydafrika__b475m.jpg

sydafrika_helikopterbild.jpg

Safarimixa_Sydafrika.jpg

 

Kan ni förstå att jag ska få bo där?

 


jag har så svårt att se varför folk blir så upprörda..

 

 

Jag vill uppmana alla mina vänner att fundera på vad som faktiskt bär den svenska kulturen. Om ni tycker att den står och faller med att Disney väljer att plocka bort stereotypiska figurer i en tecknad film tycker jag att ni borde börja läsa på lite mer. 

"För mig som svensk har det alltid varit vår vilja att hjälpa de som ligger ner som givit mig nationell stolthet. Få andra länder har kunnat visa upp lika generösa välfärdssystem. Få andra länder når upp till biståndsmålen. Få andra länder har så låg kriminalitet. Få andra länder tar emot fler flyktingar. Listan på Sveriges förtjänster kan göras lång. Det som gör oss framgångsrika tycker jag är att vi aldrig har gett upp på människor, oavsett hur fallna de verkat vara. Det är denna tradition och kultur vi ska värna om. Det är vår mentalitet som gör oss svenska, var stolt över den!"

 

Och sluta med alla idiotiska kommentarer på facebook och twitter. Jag blir mörkrädd. Om din upplevelse av julafton förstörs av att du inte får se fyra sekunder av gamla inskränkta stereotyper, ja, då kan du inte ha någon vidare bra upplevelse av julen överlag. Då tycker jag synd om dig. Lilla obelästa pinsamma människa.

 

 


Den som inte gråter, förstår inte.

 

 

 

 

 

 


till alla själar som har glömt att tro på kärlekens omätlighet..

Det är som miljoner skrattande barn i mitt hjärta. Barfotabarn som springer i gräset en varm sommardag i mitt bröst. En omfamnande kram om min själ. Ett glädjeskrik i mitt huvud. Jag ska få åka. Till min dröm. Jag ska få flytta till Afrika. Jag ska få hjälpa. Jag ska få göra en skillnad. Jag ska.När drömmen plötsligt blir sann.

...


...


När koncentrationen har flytt fältet. När ditt fokus är någon helt annanstans.


Det är sötman från en seger. Bitterheten från en förlust. Hålet i själen. Hjärtat fyllt med lust. Energin som sprudlar i dina tankar. Tröttheten som förlamar din kropp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbar träningsvecka resulterar i sjuklig träningsvärk. Och jag älskar det. Imorgon kör vi PT-träning på gymet. Om jag kan gå imorn efter dagens benpass vill säga.....


Lyckan som infinner sig när lönen är värt mödan..


...


RSS 2.0