Finn en glädjens plats inombords. Låt sen glädjen driva ut smärtan.

 
 
 
 
 ...


Kärlek i sin allra renaste form


Saknar min tramsbyxa något oerhört.


...

...


...


Det är alltid runt 03.30 det börjar bli som värst..


Idioti

 
 
 
 
Systembolaget är stängt på alla röda dagar och alla "afton"-dagar av folkhälsoskäl (alla vet ju att det är då alla med alkoholproblem vill handla, till skillnad från säg 10.15 en vanlig tisdag, då bara folk med ytterst sunda alkoholvanor går dit).
Som kepskillen med pike vid whiskyhyllan som berättar för sin flickvän om den bästa whiskyn, att enda sättet för hans hjärna att hålla sig vid liv under tiden är att faktiskt dra in syre genom röven på hans beiga chinos.
Eller 45-åriga Audi-ägaren som agerar ojämförligt bajsnödigt när han letar febrilt efter de chilenska 100-149-kronorsvinerna, eftersom personalen genialiskt nog delat upp butiken i prisklasser så att han kan få det där sköna övertaget när han kollar på alla losers vid 69-99-hyllan eller de nyss fyllda 20åringarna som intensivt letar efter den billigaste ölen i hyllorna.

Eller den 33-årig blondinen som fortfarande fnittrar hysteriskt mot resten av kön när kassören ber om leg. Istället för att inse vad det egentligen betyder: Din självkänsla är alltså så körd i botten att när en finnig sommarjobbare med arbetsuppgifter marginellt mer kvalificerade än personalen i en glasskiosk inte är säker på om du är vuxen, då blir du g-l-a-d
Förlåt vännen, men det finns fan inte en samlad promillehalt i hela den här butiken som kan fylla den sortens själsliga hål. Du borde kanske ifrågasätta din klädstil lite istället när folk misstar dig för en gymnasieelev?

Nej, bag-in-box i all ära. Men alkoholmonopolets mest briljanta affärsidé var trots allt att placera all spriten i en lokal du måste dela med människor som du måste vara packad för att orka vara i närheten av utan att impulsslå ihjäl med en halv flaska Foot of Africa.

 

 

Avskaffa monopolet.


snälla ge mig lite mer sömn..Snälla snälla snälla ..


så himla trött. så himla ont..


Ärren.

Jag fick inga synliga ärr på kroppen efter att du överföll mig..Blåtiran försvann sakta men säkert tills den inte syntes mer.. Men rädslan för att stöta på dig igen är ett livslångt ärr jag får lära mig leva med.. Men hur?


fan vad jag hatar det här..


frustrationen som uppstår när den brutna armen håller dig vaken varje sekund under natten..


Han.

Jag tänker aldrig på dig längre som jag gjorde förut. Inga tankar som innehåller något spår av kärlek. Ingenting. Nu innehåller tankarna insikt. Tankar om vad du gjorde mot mig. Tankar som gör att det gör ont i hela kroppen. Tankar som för mig tillbaka till hur mycket du bröt ner mig under så lång tid.Jag förstår att folk luras av din charmanta sida, jag gjorde det också. Jag föll handlöst för dig. Handlöst och vad jag då trodde va oåterkalleligt. Det var det inte. Jag älskar inte dig någonstans. Inte i någon del av min kropp. Jag ljuger om jag säger att de fyllts med hat mot dig, för jag hatar dig inte. Snarare tycker jag synd om dig. Att du är en så liten människa att du måste bryta ner någon annan för att känna dig bättre som man. Det är ynkligt. Och fegt. Och inte charmant någonstans. Du lyckades manipulera mig varje gång, varje dag, varje minut. De säger att kärleken är blind. Ja, men inte för alltid. Nu kan du inte längre förgifta mina tankar. Men du har förstört min vilja att släppa någon nära inpå igen. Och det kommer jag förevigt hata dig för.


Du gav mig en blomma. En symbol för så mycket. En gest innehållande så mycket kärlek och omtanke.


I cant sleep at night so...


Älskade landet.


Låt inte världen förändra ditt leende. Låt ditt leende förändra världen.


det här med halsfluss var ingen jätte hit alltså..


03.19. Inte somnat än. Halsen är så igensvullen att jag sitter ute och spottar varje gång jag måste svälja. Jävla skitkropp


livet blir inte enklare med åren. Det är du som blir starkare.


RSS 2.0