Imorgon skriver jag sista tentan för november. 3 av 3.. Längtar tills det är över!


Sista pluggdagen inför tentan imorn.. Hade hellre legat kvar i sängen hela dagen...


Om ditt liv inte är tillräckligt bra, har du aldrig varit tillräckligt nära..

 

 

 

 


Tentaplugg. Träning. Tentaplugg. Träning. Mina dagar. 3dagar kvar sen kan jag bocka av den tredje tentan i november. Snart...Tentaplugget går så dåligt. Men så länge man gör sitt bästa som min käre far alltid säger. Bra träningsvecka iaf! 7ggr har jag hunnit med. Det enda som ger mig energi just nu.
det är lustigt hur vårt förflutna personfierar oss. Det förflutna med tragedier, besvikelser, hopp, förtvivlan, kärlek och lycka jagar oss som spöken.. besöker oss som gamla vänner gör..

Godnatt?


Sista delen. En saga som ingen annan. Tack.

Halv fyra en tisdagsnatt..

 

 

 

 

 


Ni hade sönder mig. Båda två. Mörka mannen utan ansikte. Och mannen med luva och hes röst. Jag vet ingenting om er. Ingenting förutom att ni injicerade rädsla i mina ådror. Ingenting förutom att ni gjorde mig livrädd för att stöta på er igen. Ingenting förutom att ni lämnade en skada i mig som aldrig kommer läka. Jag undrar ofta vad ni gör.. Jag hoppas varje sekund att ni aldrig får sova på nätterna, precis som jag... 

 

 

 


När jag får frågan av någon om varför jag inte får någon hjälp med mina sömnproblem blir jag alltid lika tyst. Jag önskar jag hade ett svar. Ännu mer önskar jag att jag fick hjälp. Jag undrar hur länge en människa orkar egentligen?


2 av 3 tentor i november är skrivna. 1månad tills jag åker hem för jul.. Längtar. Men tills dess, PLUGG!
...


Utan tvekan världens finaste och bästa pappa

Räknar dagarna tills jullovet.. Aldrig längtat hem så mycket som jag gör just nu.......


Har absolut ingen energi, sömnbristen tar snart livet av mig. ordagrant. 19.45 lägger jag ner plugget för idag och sticker och kör ett spinningintensivpass ist. Hoppas det kan ge mig lite energi.Orden jag utav tvekan får höra mest i mitt liv just nu från människorna runt omkring mig. Önskar bara att jag kunde säga dem till mig själv och tro på dem...


Imorgon är 1 av 3 tentor i november avklarade. Imorgon är det även äntligen dags för GA-BAL.. Som jag längtat..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Att ord kan betyda så mycket..


...


RSS 2.0