....november är på intåg...
..


....


Det är som en fylld tomhet. En uttömd själ. Ett klappande hjärta som saktar in. En brinnande låga i ett regn. En kärlek i mörkret. En energi som inte finns. Ett nattsvart hål i allt ljus. En svidande känsla i ett läkt sår..

 

 

 

 

 

 

 

 


Fantastisk helg.

 
 
 
 
Har tillbringat helgen på underbara Torekov Spa.
Så obeskrivligt välbehövligt..
 
 
  
 
Imorgon börjar allvaret igen. 23hp ska tentas av i November. Lets go!

....


Kuggad tenta. Första någonsin. Skittorsdag. Förgyller den med att åka till Helena och Lasse i Halmstad och umgås med deras underbara barn istället. Imorgon är en ny dag. Imorgon är det fredag.

 

 

 

 

 

 

 


....


Saknar din sarkasm ikväll.

sova sova sova sova


Den lugna fantastiska helgen kunde inte kommit mer lägligt efter tentan i fredags. Har njutit varje sekund. Nu hoppas jag att sömnen tar mig, för imorn drar det igång igen.
Tenta 14.00. Wish me luck!
jag har gjort allt jag kan. hoppas det räcker.


Jag var så nära att falla. Men när det tar mer energi än vad det ger är det dags att lägga ner.. I en annan tid, kanske. Men absolut inte nu....... Nedräkning....

När klockan är tjugo över fyra på natten och allt man vill är att sova..


..


...


Hon är här nu. Mitt mini ❤


Att vända ett vattenfall

Vid din sida

Du sa att du skulle finnas där vid min sida. Därför blev jag förvånad, arg och besviken när du försvann. Jag har alltid tänkt att du ska följa mig, speciellt i mina svåra mörka stunder i livet då jag knappt orkar gå själv. Jag har alltid haft föreställningen om att man kan se våra fotspår på en strand. Men när jag såg tillbaka då på våra spår var dina borta. Endast mina spår syntes i sanden och det födde en sorg i mitt hjärta. Tills jag insåg varför. Det var inte mina spår i sanden, det var dina.
" Jag bär dig om du inte orkar längre. Jag bär dig om du känner att du inte längre orkar gå.." Dina ord fyller hela min kropp och själ när du viskande påminner mig om vad du lovade mig..


You know I'm not one to break promises I don't want to hurt you but I need to breathe At the end of it all, you're still my best friend But there's something inside that I need to release


...


syster och mamma är här hela helgen och förgyller min tillvaro

Kommentarer.. Jag undrar vilka ni är. Som är inne och läser varje dag men aldrig lämnad avtryck. Fick denna kommentar häromdagen. Värmande, men av vem?Räknar timmarna till tentan. Vill bara att det ska va över. Ska skriva skiten ur den där tentan. Sen kommer min älskade mamma hit hela helgen..


Det är inte det att jag inte saknar dig. Men det äter upp mig inifrån. Så jag släpper det nu..

 
 
 
 
 

Paradiset


...


what if..

Behöver någon eller något som skruvar upp mig! 2dagar till måste jag orka, sen är tentan skriven. Då ska jag unna mig 3dagar ledigt, innan det är dags igen för nästa tenta om 2v.. All energi är välkommet! Hit me. Hit me hard!


....


Koncentration kräver sömn. Så kom igen sömnen, ta mig med storm!! Slå mig hårt, ta mig nu. Jag behöver dig. 4 dagar till tenta. Snälla låt mig klara det..


Situation frågetecken...


Det är konstigt ibland. hur man närmar sig människor, även fast man är så
långt ifrån. Hur man kan förstå en människa så bra men ändå inte. Hur man kan tycka om en person så mycket fast ändå ifrågasätta personens värderingar. Hur man kan sakna en människa fast man inte riktigt vet varför.


RSS 2.0